head_banner

Tentang Kami

Ngeunaan KellyMed

"Kakuatan nyiptakeun sains sareng téknologi - Élmu sareng téknologi nyiptakeun nilai - Nilai nyiptakeun mérek "

fa

Kakuatan

Diadegkeun dina 1994, Beijing KellyMed Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi anu kalibet dina R&D, manufaktur sareng pamasaran sistem infusion, didukung ku Institute of mékanika, Akademi Élmu Cina.

Fasilitas Manufaktur, Pusat R&D, Divisi QC, Divisi Penjualan Dalam Negeri, Divisi Penjualan Int'l sareng Pusat Pendukung Pelanggan didirikan dina KellyMed.

Insinyur penting dina Fisika, Radiasi Infrabeureum, Elektronika, Ultrasound, Otomasi, Komputer, Sensor sareng Mékanika.

Élmu

30 patén-patén anu dibales ku Kantor Kaayaan Intelektual Nagara Cina. KellyMed nyaéta ISO13485 bijil. Kaseueuran produk ditandaan ku CE.

Dina taun 1994, KellyMedngembangkeun Pompa Infusion buatan Cina munggaran. Tuan Qian Xinzhong, tilas Menteri Kaséhatan nyerat prasasti pikeun inovasi urang.

Perusahaan ayeuna ngahasilkeun peralatan kelas dunya, anu dijual henteu ngan ukur di Cina, tapi ogé diékspor ka langkung ti 50 nagara di Éropa, Oséania, Amérika Kidul sareng Asia.

Fasilitas manufaktur 3000 méter pasagi 'alat médis. Fasilitas manufaktur 5000 méter pasagi 'pikeun médis.

IMG_2514
666

Rentang Produk alat médis:

1.Infusi Pompa
2.Syringe Pump
3.TCI Pompa
4. Stasion Stinging
5. Komprési Pneumatik Intermittent
6. Ngompa Pompa

Jangkauan produk pikeun médis:

1.Feeding Set

2. Tube Nasogastric

Kumaha Urang Tumuh

KellyMed, salaku nomer 1 dina bidang ieu salami 27 taun ka pengker:

1. Dina taun 1994, KellyMed ngembangkeun Pompa Infusion buatan Cina munggaran.

2. Dina taun 1994, salaku pabrikan mimiti Infusion Pump di Cina, KellyMed didaptarkeun dina "Program Promosi Nasional Pencapaian Téknologi".

3. Dina taun 1998, KellyMed didaptarkeun dina "Hi-Tech Enterprise".

4. Dina 2001, KellyMed didaptarkeun dina "Program Promosi KKM".

5. Dina 2012, KellyMed ieu otorisasi salaku panyadia OEM unik Terumo pikeun Infusion Pump sareng Syringe Pump di Cina.

6. Ti 2010 dugi ka 2020, KellyMed mangrupikeun pangsa pasar nomer 1 (jumlah) tina Infusion Pump di Cina.

tc
IMG_1457

● Dina 1994, KellyMed ngaluncurkeun Infusion Pump buatan Cina munggaran.

● 30 taun 'fokus kana téknologi infusi.

● Pamasangan taunan 50.000 Pompa Infus sareng Pompa Jarum suntik.

● Palanggan sadunya ti langkung ti 60 nagara.

● 100+ mitra luar negeri sareng distributor.

● fasilitas pabrikan médis 3000+ méter pasagi '.

● 5000+ fasilitas produksi méter pasagi pikeun médis.

Pameran

zz
cc
aa