4
banner3
banner1

produk

Fokus kana alat-alat médis salami 27 taun

langkung >>

tentang Kami

Ngeunaan pedaran pabrik

about_us

naon urang ngalakukeun

Diadegkeun dina 1994, Beijing KellyMedCo., Ltd. mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi anu kalibet dina R&D, manufaktur sareng pamasaran sistem infusion, didukung ku Institute of mékanika, Akademi Élmu Cina. Fasilitas Manufaktur, Pusat R&D, Divisi QC, Divisi Penjualan Dalam Negeri, Divisi Penjualan Int'l sareng Pusat Pendukung Pelanggan didirikan dina KellyMed. Insinyur penting dina Fisika, Radiasi Infrabeureum, Elektronika, Ultrasound, Otomasi, Komputer, Sensor sareng Mékanika.

langkung >>
diajar deui

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk kami, berita sareng tawaran khusus.

Pencét pikeun manual
  • New technology transformation mode,research high quality products

    téknologi

    Modeu transformasi téknologi énggal, panilitian produk kualitas luhur

  • Professional research project team for different customer needs

    Panilitian

    Tim proyék panilitian propésional pikeun kabutuhan pelanggan anu béda

  • The company introduces a large number of talents, researches projects and is responsible for customers

    tanaga

    Perusahaan ngenalkeun sajumlah ageung bakat, nalungtik proyék sareng tanggel waler pikeun palanggan

aplikasi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit

  • ICU

  • NICU

  • Ruang Operasi

  • Bumi Perawat

  • 30 30

    Taun Dina Médis

  • 400+ 400+

    Kellymed Staf

  • 60+ 60+

    Nagara

  • 50000 50000

    Pamasangan

  • 100+ 100+

    Distributor Peuntas laut

wartos

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit

Balai Berita

Inpormasi industri alat médis global

Kasus AS COVID-19 ngaleungitkeun 25 mln - Johns ...

Allyson Hideung, perawat anu kadaptar, miara pasien COVID-19 di ICU samentawis (Unit Perawatan Inténsif) di Harbour-UCLA Medical Center di Torrance, California, AS, tanggal 21 Jan 2021. [Poto / Agénsi] NEW YORK - The total jumlah COVID-19 kasus di Amérika Serikat paling luhur 25 juta di Sunda ...
langkung >>

Pamingpin dunya nampi nembak vaksin COVID-19 ...

Sajumlah nagara, kaasup Mesir, UAE, Yordania, Indonésia, Brazil sareng Pakistan, parantos masihan otorisasi vaksin COVID-19 anu diproduksi ku Tiongkok kanggo panggunaan darurat. Sareng seueur deui nagara, kalebet Chili, Malaysia, Pilipina, Thailand sareng Nigeria, parantos maréntahkeun vaksin Cina atanapi aya coope ...
langkung >>