head_banner

Pompa Dahar Enteral

  • Kangaroo Tube Feeding Pump Enteral Nutrition Feeding Pump Match Kangroo Consumables KL-5041N with Automatic Flush Function

    Pompa Kangaroo Tube Pakan Enteral Nutrisi Pompa Dahar Patut Kangroo Consumables KL-5041N kalayan Fungsi Siram Otomatis

    Fitur:

    Prinsip téknik 1.Pump: Rotary kalayan fungsi siram otomatis, cocog sareng konsumsi Kangroo

    2. Serbaguna:

    -.pilihan tina 6 modus tuangeun numutkeun kabutuhan clinica;

    -Diguna di rumah sakit ku ahli heathcare atanapi ku pasién di bumi

    3. Cekap:

    -.Reset parameter setting function ngamungkinkeun perawat ngagaduhan panggunaan anu langkung épéktip dina waktosna

    -.30 dinten rékaman dilacak pikeun dipariksa iraha waé

    4. saderhana:

    -. Layar rampa ageung, gampang dioperasikeun

    -Desain intuitif ngajantenkeun lugas pikeun pangguna pikeun ngoperasikeun pompa

    -. Lengkepkeun inpormasi dina layar pikeun nuturkeun status pompa dina pandangan

    -. Pangropéa Gampang

    5. Fitur canggih tiasa ngabantosan pangguna pikeun ngirangan résiko kasalahan manusa

    6. Urang tiasa nyayogikeun solusi one-stop pikeun enterrit nutriton, cocog sareng konsumsi Kangroo

    7. Multi-basa sayogi

    8. Desain pemanasan cairan khusus:

    suhu 30 ℃ ~ 40 ℃ tiasa diluyukeun, sacara épéktip tiasa ngirangan birit

     

     

  • Dual Feeding Pump with Automatic Flush Function Enteral Nutrition Pump use in ICU KL-5051N

    Pompa Dahar Ganda sareng Pompa Sirkuit Fungsi Fungsional Enteral Pump di ICU KL-5051N

    Fitur:

    Prinsip téknik 1.Pump: Rotary kalayan fungsi siram otomatis

    2. Serbaguna:

    -.pilihan tina 6 modus tuangeun numutkeun kabutuhan clinica;

    -Diguna di rumah sakit ku ahli heathcare atanapi ku pasién di bumi

    3. Cekap:

    -.Reset parameter setting function ngamungkinkeun perawat ngagaduhan panggunaan anu langkung épéktip dina waktosna

    -.30 dinten rékaman dilacak pikeun dipariksa iraha waé

    4. saderhana:

    -. Layar rampa ageung, gampang dioperasikeun

    -Desain intuitif ngajantenkeun lugas pikeun pangguna pikeun ngoperasikeun pompa

    -. Lengkepkeun inpormasi dina layar pikeun nuturkeun status pompa dina pandangan

    -. Pangropéa Gampang

    5. Fitur canggih tiasa ngabantosan pangguna pikeun ngirangan résiko kasalahan manusa

    6. Urang tiasa nyayogikeun solusi one-stop pikeun nutriton enteral, bentuk T anu dikonsumsi ku urang nyalira

    7. Multi-basa sayogi

    8. Desain pemanasan cairan khusus:

    suhu 30 ℃ ~ 40 ℃ tiasa diluyukeun, sacara épéktip tiasa ngirangan birit

  • Portable Enteral Feeding Pump Nutrition Infusion Pump KL-5031N

    Pompa Enteral Feeding Pump Nutrisi Infusion Pump KL-5031N

    Fitur:

    Prinsip téknik 1.Pump: Rotary

    2. Serbaguna:

    -.pilihan tina 5 modus tuangeun numutkeun kabutuhan clinica;

    -Diguna di rumah sakit ku ahli heathcare atanapi ku pasién di bumi

    3. Cekap:

    -.Reset parameter setting function ngamungkinkeun perawat ngagaduhan panggunaan anu langkung épéktip dina waktosna

    -.30 dinten rékaman dilacak pikeun dipariksa iraha waé

    4. saderhana:

    -. Layar rampa ageung, gampang dioperasikeun

    -Desain intuitif ngajantenkeun lugas pikeun pangguna pikeun ngoperasikeun pompa

    -. Lengkepkeun inpormasi dina layar pikeun nuturkeun status pompa dina pandangan

    -. Pangropéa Gampang

    5. Fitur canggih tiasa ngabantosan pangguna pikeun ngirangan résiko kasalahan manusa

    6. Urang tiasa nyayogikeun solusi mandeg tina pompa tuangeun kana susukan disetél pikeun ngajamin akurasi sareng kasalametan bioskop

    7. Multi-basa sayogi

    8. Desain pemanasan cairan khusus:

    suhu 30 ℃ ~ 40 ℃ tiasa diluyukeun, sacara épéktip tiasa ngirangan birit

     

     

  • KL-5021A Feeding Pump

    Pompa Dahareun KL-5021A

    1. Ukuran lontar, tiasa dibabawa.

    2. Dasar ngecas dilepas.

    3. Hingga 8 jam cadangan batré, indikasi status batre.

    4. Mundur sareng ngabersihkeun dina tingkat anu tiasa diatur.

    5. Infusion haneut dina suhu anu tiasa diatur.

    6. Cocog sareng kakuatan kendaraan pikeun ambulan.

    7. tampilan real-time VTBI / laju aliran / volume diinfus.

    8. DPS, sistem tekanan dinamis, deteksi variasi tekanan dina garis.

    9. Mariksa situs dina sajarah log dugi ka 50000 acara.

    10. Manajemén nirkabel: monitoring pusat ku Sistem Manajemén Infusion.