head_banner

Produk

  • ZNB-XD Infusion Pump

    Pompa Infus ZNB-XD

    Fitur:

    1. Diluncurkeun taun 1994, anu mimiti Infusion Pump buatan China.

    2. Fungsi anti-gratis-aliran ngajantenkeun infus langkung aman.

    3. Sakaligus dikalibrasi janten 6 IV sét.

    4. Lima tingkat sensitipitas oklusi.

    5. Deteksi hawa-dina-garis Ulltrasonic.

    6. tampilan waktos nyata tina volume diinfus.

    7. Otomatis pindah kana modeu KVO kana volume prasetél réngsé.

    8. Memori parameter ngajalankeun terakhir bahkan dina pareuman listrik.

    9. Tértostat internal: 30-45 ℃ tiasa diatur.

    Mékanisme ieu haneutkeun IV tubing pikeun ningkatkeun akurasi infusion.

    Ieu fitur unik dibandingkeun sareng Infusion Pumps sanés.

  • KL-602 Syringe Pump

    Pompa Jarum suntik KL-602

    Fitur:

    1. Ukuran jarum suntik anu tiasa dianggo: 10, 20, 30, 50/60 ml.

    2. Deteksi ukuran jarum suntik otomatis.

    3. Otomatis anti bolus.

    4. Kalibrasi otomatis.

    5. Perpustakaan narkoba kalayan langkung ti 60 ubar.

    6. Alarm audio-visual ngajamin kaamanan salajengna.

    7. Manajemén nirkabel ku Sistem Manajemén Infusion.

    8. Ditumpukkeun dugi ka 4 Pompa Jarum suntik (Stasion Docking 4-in-1) atanapi 6 Pompa Jarum suntik (Stasion Docking 6-in-1) nganggo kabel listrik tunggal.

    9. Gampang ngagunakeun filsafat operasi

    10. Modél anu disarankeun ku staf médis sadunya.

  • KL-8052N Infusion Pump

    Pompa Infus KL-8052N

    Fitur:

    1. Tértostat internal: 30-45bisa diatur.

    Mékanisme ieu haneutkeun IV tubing pikeun ningkatkeun akurasi infusion.

    Ieu fitur unik dibandingkeun sareng Infusion Pumps sanés.

    2. Mékanika canggih pikeun akurasi infusion tinggi sareng konsistensi.

    3. Lumaku pikeun sawawa, Paediatrics sareng NICU (Neonatal).

    4. Fungsi anti-gratis-aliran ngajantenkeun infus langkung aman.

    5. tampilan real-time volume infus / laju bolus / volume bolus / KVO rate.

    6, tampilan LCD ageung. Katingali dina layar 9 alarm.

    7. Ngarobih laju aliran tanpa ngeureunkeun pompa.

    8. Kembar CPU pikeun ngajantenkeun prosés infus langkung aman.

    9. Hingga 5 jam cadangan batré, indikasi status batre.

    10. Gampang ngagunakeun filsafat operasi.

    11. Modél anu disarankeun ku staf médis sadunya.

  • KL-605T Syringe Pump

    Pompa Jarum suntik KL-605T

    Fitur:

    1. Mékanika canggih pikeun akurasi infusion tinggi sareng konsistensi.

    2. Desain anti Siphonage.

    3. Alarm katingali sareng kadéngé komprehensif.

    4. Ukuran jarum suntik anu tiasa dianggo: 5, 10, 20, 30, 50/60 ml.

    5. ngarekam jarum suntik.

    6. réduksi bolus otomatis saatos oklusi.

    7. Perpustakaan narkoba kalayan langkung ti 60 ubar.

    8. Manajemén nirkabel: monitoring pusat ku Sistem Manajemén Infusion.

    9. DPS, sistem tekanan dinamis, deteksi variasi tekanan dina garis Extension.

    10. Hingga 8 jam cadangan batré, indikasi status batre.

  • ZNB-XK Infusion Pump

    Pompa Infus ZNB-XK

    Fitur:

    1. Keyboard angka pikeun input data gancang.

    2. Lima tingkat sénsitip oklusi.

    3. Serelek sensor tiasa dianggo.

    4. Sambungan telepon perawat.

    5. Lumaku pikeun sawawa, Paediatrics sareng NICU (Neonatal).

    6. Fungsi anti-gratis-aliran ngajantenkeun infus langkung aman.

    7. Deteksi hawa-dina-garis Ulltrasonic.

    8. tampilan waktos nyata parameter infusion.

    9. Otomatis ngalih ka modeu KVO kana volume prasetél réngsé.

    10. Memori parameter ngajalankeun terakhir bahkan dina pareuman listrik.

    11. Tértostat internal: 30-45bisa diatur.

    Mékanisme ieu haneutkeun IV tubing pikeun ningkatkeun akurasi infusion.

    Ieu fitur unik dibandingkeun sareng Infusion Pumps sanés.

  • KL-702 Syringe Pump

    Pompa Jarum suntik KL-702

    Fitur:

    1. Saluran dual, alarm audio-visual anu kapisah.

    2. Modeu infus: laju aliran, dumasar waktos, beurat awak

    3. Ukuran jarum suntik anu tiasa dianggo: 10, 20, 30, 50/60 ml.

    4. Deteksi ukuran jarum suntik otomatis.

    5. Otomatis anti bolus.

    6. Kalibrasi otomatis.

    7. Perpustakaan narkoba kalayan langkung ti 60 ubar.

    8. Manajemén nirkabel: monitoring pusat ku Sistem Manajemén Infusion

    9. Modeu wengi pikeun hemat daya.

  • ZNB-XAII Infusion Pump

    ZNB-XAII Infusion Pump

    1. Deteksi hawa-dina-garis Ulltrasonic.

    2. Rupa-rupa tingkat aliran & VTBI.

    3. Sambungan telepon perawat.

    4. Konéktipitas kandaraan (Ambulans).

    5. Perpustakaan narkoba kalayan langkung ti 60 ubar.

    6. Log riwayat tina 50000 kajadian.

    7. Kembar CPU pikeun ngajantenkeun prosés infus langkung aman.

    8. Alarm katingali sareng kadéngé komprehensif.

    9. Inpormasi konci sareng nyalira ngajelaskeun paréntah pangguna dina tampilan.

    10. Langkung modeu infus: laju aliran, turun / mnt, waktos, beurat awak, nutrisi

    11. Hadiah anu saé pikeun "2010 China Red Star Design Award"

  • Veterinary Use Infusion Pump KL-8071A For Vet Clinic

    Paké hewan Paké Infusion Pump KL-8071A Pikeun Klinik Vet

    Fitur:

    1. kompak, dibabawa

    2.dua cara ngagantung tiasa nyumponan kaayaan panggunaan anu béda: ngalereskeun pompa dina jepitan kutub teras ngagantung dina kandang hewan

    3. Prinsip pagawéan: curvilinear peristalitic, mékanisme ieu pemanasan IV tubing pikeun ningkatkeun akurasi infusion.

    4. Fungsi anti-gratis-aliran ngajantenkeun infus langkung aman.

    5. tampilan real-time volume infus / laju bolus / volume bolus / KVO rate.

    6. Katingali dina layar 9 alarm.

    7. Ngarobih laju aliran tanpa ngeureunkeun pompa.

    8. Batré litium, tegangan lega tina 110-240V

     

  • ENFit Enteral Nutrition Feeding Tube Screw Cap Set for Gravity Use and Pump Use

    ENFit Enteral Gizi Dahar Tube Screw Cap Set kanggo Guna Gravitasi sareng Pompa Paké

    Fitur:

    1. Pipa co-extrusion dual-layer urang nganggo TOTM (DEHP gratis) salaku palastik. Lapisan jero henteu ngandung warnaan. Warna ungu tina lapisan luar tiasa nyegah nyalahgunakeun ku set IV.

    2. Cocog sareng sababaraha pompa tuangeun sareng wadah nutrisi cair.

    3. Konektor internasional ENFit ® na tiasa dianggo pikeun sababaraha tabung tuang nasogastrik. Desain konektor ENFit ® na tiasa nyegah tabung tuang tina teu dihaja pas kana sét IV.

    4. Konektor ENFit ® na merenah pisan pikeun tuang leyuran gizi sareng tabung siram.

    5. Urang gaduh modél sareng spésifikasi anu béda pikeun nyumponan kabutuhan klinik anu béda.

    6. Produk kami tiasa dituntut pikeun tabung pakan nasogastrik, tabung lambung nasogastrik, kateter gizi enteral sareng pompa tuang.

    7. Panjang standar tabung silikon nyaéta 11cm sareng 21cm. 11cm digunakeun pikeun mékanisme usaha Rotary pompa. 21cm digunakeun pikeun mékanisme peristaltik tina pompa dahar.

  • Kangaroo Tube Feeding Pump Enteral Nutrition Feeding Pump Match Kangroo Consumables KL-5041N with Automatic Flush Function

    Pompa Kangaroo Tube Pakan Enteral Nutrisi Pompa Dahar Patut Kangroo Consumables KL-5041N kalayan Fungsi Siram Otomatis

    Fitur:

    Prinsip téknik 1.Pump: Rotary kalayan fungsi siram otomatis, cocog sareng konsumsi Kangroo

    2. Serbaguna:

    -.pilihan tina 6 modus tuangeun numutkeun kabutuhan clinica;

    -Diguna di rumah sakit ku ahli heathcare atanapi ku pasién di bumi

    3. Cekap:

    -.Reset parameter setting function ngamungkinkeun perawat ngagaduhan panggunaan anu langkung épéktip dina waktosna

    -.30 dinten rékaman dilacak pikeun dipariksa iraha waé

    4. saderhana:

    -. Layar rampa ageung, gampang dioperasikeun

    -Desain intuitif ngajantenkeun lugas pikeun pangguna pikeun ngoperasikeun pompa

    -. Lengkepkeun inpormasi dina layar pikeun nuturkeun status pompa dina pandangan

    -. Pangropéa Gampang

    5. Fitur canggih tiasa ngabantosan pangguna pikeun ngirangan résiko kasalahan manusa

    6. Urang tiasa nyayogikeun solusi one-stop pikeun enterrit nutriton, cocog sareng konsumsi Kangroo

    7. Multi-basa sayogi

    8. Desain pemanasan cairan khusus:

    suhu 30 ℃ ~ 40 ℃ tiasa diluyukeun, sacara épéktip tiasa ngirangan birit

     

     

  • Dual Feeding Pump with Automatic Flush Function Enteral Nutrition Pump use in ICU KL-5051N

    Pompa Dahar Ganda sareng Pompa Sirkuit Fungsi Fungsional Enteral Pump di ICU KL-5051N

    Fitur:

    Prinsip téknik 1.Pump: Rotary kalayan fungsi siram otomatis

    2. Serbaguna:

    -.pilihan tina 6 modus tuangeun numutkeun kabutuhan clinica;

    -Diguna di rumah sakit ku ahli heathcare atanapi ku pasién di bumi

    3. Cekap:

    -.Reset parameter setting function ngamungkinkeun perawat ngagaduhan panggunaan anu langkung épéktip dina waktosna

    -.30 dinten rékaman dilacak pikeun dipariksa iraha waé

    4. saderhana:

    -. Layar rampa ageung, gampang dioperasikeun

    -Desain intuitif ngajantenkeun lugas pikeun pangguna pikeun ngoperasikeun pompa

    -. Lengkepkeun inpormasi dina layar pikeun nuturkeun status pompa dina pandangan

    -. Pangropéa Gampang

    5. Fitur canggih tiasa ngabantosan pangguna pikeun ngirangan résiko kasalahan manusa

    6. Urang tiasa nyayogikeun solusi one-stop pikeun nutriton enteral, bentuk T anu dikonsumsi ku urang nyalira

    7. Multi-basa sayogi

    8. Desain pemanasan cairan khusus:

    suhu 30 ℃ ~ 40 ℃ tiasa diluyukeun, sacara épéktip tiasa ngirangan birit

  • Portable Enteral Feeding Pump Nutrition Infusion Pump KL-5031N

    Pompa Enteral Feeding Pump Nutrisi Infusion Pump KL-5031N

    Fitur:

    Prinsip téknik 1.Pump: Rotary

    2. Serbaguna:

    -.pilihan tina 5 modus tuangeun numutkeun kabutuhan clinica;

    -Diguna di rumah sakit ku ahli heathcare atanapi ku pasién di bumi

    3. Cekap:

    -.Reset parameter setting function ngamungkinkeun perawat ngagaduhan panggunaan anu langkung épéktip dina waktosna

    -.30 dinten rékaman dilacak pikeun dipariksa iraha waé

    4. saderhana:

    -. Layar rampa ageung, gampang dioperasikeun

    -Desain intuitif ngajantenkeun lugas pikeun pangguna pikeun ngoperasikeun pompa

    -. Lengkepkeun inpormasi dina layar pikeun nuturkeun status pompa dina pandangan

    -. Pangropéa Gampang

    5. Fitur canggih tiasa ngabantosan pangguna pikeun ngirangan résiko kasalahan manusa

    6. Urang tiasa nyayogikeun solusi mandeg tina pompa tuangeun kana susukan disetél pikeun ngajamin akurasi sareng kasalametan bioskop

    7. Multi-basa sayogi

    8. Desain pemanasan cairan khusus:

    suhu 30 ℃ ~ 40 ℃ tiasa diluyukeun, sacara épéktip tiasa ngirangan birit

     

     

12 Teras> >> Halaman 1/2