head_banner

Jarum Suntik

  • KL-602 Syringe Pump

    Pompa Jarum suntik KL-602

    Fitur:

    1. Ukuran jarum suntik anu tiasa dianggo: 10, 20, 30, 50/60 ml.

    2. Deteksi ukuran jarum suntik otomatis.

    3. Otomatis anti bolus.

    4. Kalibrasi otomatis.

    5. Perpustakaan narkoba kalayan langkung ti 60 ubar.

    6. Alarm audio-visual ngajamin kaamanan salajengna.

    7. Manajemén nirkabel ku Sistem Manajemén Infusion.

    8. Ditumpukkeun dugi ka 4 Pompa Jarum suntik (Stasion Docking 4-in-1) atanapi 6 Pompa Jarum suntik (Stasion Docking 6-in-1) nganggo kabel listrik tunggal.

    9. Gampang ngagunakeun filsafat operasi

    10. Modél anu disarankeun ku staf médis sadunya.

  • KL-605T Syringe Pump

    Pompa Jarum suntik KL-605T

    Fitur:

    1. Mékanika canggih pikeun akurasi infusion tinggi sareng konsistensi.

    2. Desain anti Siphonage.

    3. Alarm katingali sareng kadéngé komprehensif.

    4. Ukuran jarum suntik anu tiasa dianggo: 5, 10, 20, 30, 50/60 ml.

    5. ngarekam jarum suntik.

    6. réduksi bolus otomatis saatos oklusi.

    7. Perpustakaan narkoba kalayan langkung ti 60 ubar.

    8. Manajemén nirkabel: monitoring pusat ku Sistem Manajemén Infusion.

    9. DPS, sistem tekanan dinamis, deteksi variasi tekanan dina garis Extension.

    10. Hingga 8 jam cadangan batré, indikasi status batre.

  • KL-702 Syringe Pump

    Pompa Jarum suntik KL-702

    Fitur:

    1. Saluran dual, alarm audio-visual anu kapisah.

    2. Modeu infus: laju aliran, dumasar waktos, beurat awak

    3. Ukuran jarum suntik anu tiasa dianggo: 10, 20, 30, 50/60 ml.

    4. Deteksi ukuran jarum suntik otomatis.

    5. Otomatis anti bolus.

    6. Kalibrasi otomatis.

    7. Perpustakaan narkoba kalayan langkung ti 60 ubar.

    8. Manajemén nirkabel: monitoring pusat ku Sistem Manajemén Infusion

    9. Modeu wengi pikeun hemat daya.