head_banner

Pompa Infus

  • ZNB-XD Infusion Pump

    Pompa Infus ZNB-XD

    Fitur:

    1. Diluncurkeun taun 1994, anu mimiti Infusion Pump buatan China.

    2. Fungsi anti-gratis-aliran ngajantenkeun infus langkung aman.

    3. Sakaligus dikalibrasi janten 6 IV sét.

    4. Lima tingkat sensitipitas oklusi.

    5. Deteksi hawa-dina-garis Ulltrasonic.

    6. tampilan waktos nyata tina volume diinfus.

    7. Otomatis pindah kana modeu KVO kana volume prasetél réngsé.

    8. Memori parameter ngajalankeun terakhir bahkan dina pareuman listrik.

    9. Tértostat internal: 30-45 ℃ tiasa diatur.

    Mékanisme ieu haneutkeun IV tubing pikeun ningkatkeun akurasi infusion.

    Ieu fitur unik dibandingkeun sareng Infusion Pumps sanés.

  • KL-8052N Infusion Pump

    Pompa Infus KL-8052N

    Fitur:

    1. Tértostat internal: 30-45bisa diatur.

    Mékanisme ieu haneutkeun IV tubing pikeun ningkatkeun akurasi infusion.

    Ieu fitur unik dibandingkeun sareng Infusion Pumps sanés.

    2. Mékanika canggih pikeun akurasi infusion tinggi sareng konsistensi.

    3. Lumaku pikeun sawawa, Paediatrics sareng NICU (Neonatal).

    4. Fungsi anti-gratis-aliran ngajantenkeun infus langkung aman.

    5. tampilan real-time volume infus / laju bolus / volume bolus / KVO rate.

    6, tampilan LCD ageung. Katingali dina layar 9 alarm.

    7. Ngarobih laju aliran tanpa ngeureunkeun pompa.

    8. Kembar CPU pikeun ngajantenkeun prosés infus langkung aman.

    9. Hingga 5 jam cadangan batré, indikasi status batre.

    10. Gampang ngagunakeun filsafat operasi.

    11. Modél anu disarankeun ku staf médis sadunya.

  • ZNB-XK Infusion Pump

    Pompa Infus ZNB-XK

    Fitur:

    1. Keyboard angka pikeun input data gancang.

    2. Lima tingkat sénsitip oklusi.

    3. Serelek sensor tiasa dianggo.

    4. Sambungan telepon perawat.

    5. Lumaku pikeun sawawa, Paediatrics sareng NICU (Neonatal).

    6. Fungsi anti-gratis-aliran ngajantenkeun infus langkung aman.

    7. Deteksi hawa-dina-garis Ulltrasonic.

    8. tampilan waktos nyata parameter infusion.

    9. Otomatis ngalih ka modeu KVO kana volume prasetél réngsé.

    10. Memori parameter ngajalankeun terakhir bahkan dina pareuman listrik.

    11. Tértostat internal: 30-45bisa diatur.

    Mékanisme ieu haneutkeun IV tubing pikeun ningkatkeun akurasi infusion.

    Ieu fitur unik dibandingkeun sareng Infusion Pumps sanés.

  • ZNB-XAII Infusion Pump

    ZNB-XAII Infusion Pump

    1. Deteksi hawa-dina-garis Ulltrasonic.

    2. Rupa-rupa tingkat aliran & VTBI.

    3. Sambungan telepon perawat.

    4. Konéktipitas kandaraan (Ambulans).

    5. Perpustakaan narkoba kalayan langkung ti 60 ubar.

    6. Log riwayat tina 50000 kajadian.

    7. Kembar CPU pikeun ngajantenkeun prosés infus langkung aman.

    8. Alarm katingali sareng kadéngé komprehensif.

    9. Inpormasi konci sareng nyalira ngajelaskeun paréntah pangguna dina tampilan.

    10. Langkung modeu infus: laju aliran, turun / mnt, waktos, beurat awak, nutrisi

    11. Hadiah anu saé pikeun "2010 China Red Star Design Award"