head_banner

Sét Nyoco Enteral

  • ENFit Enteral Nutrition Feeding Tube Screw Cap Set for Gravity Use and Pump Use

    ENFit Enteral Gizi Dahar Tube Screw Cap Set kanggo Guna Gravitasi sareng Pompa Paké

    Fitur:

    1. Pipa co-extrusion dual-layer urang nganggo TOTM (DEHP gratis) salaku palastik. Lapisan jero henteu ngandung warnaan. Warna ungu tina lapisan luar tiasa nyegah nyalahgunakeun ku set IV.

    2. Cocog sareng sababaraha pompa tuangeun sareng wadah nutrisi cair.

    3. Konektor internasional ENFit ® na tiasa dianggo pikeun sababaraha tabung tuang nasogastrik. Desain konektor ENFit ® na tiasa nyegah tabung tuang tina teu dihaja pas kana sét IV.

    4. Konektor ENFit ® na merenah pisan pikeun tuang leyuran gizi sareng tabung siram.

    5. Urang gaduh modél sareng spésifikasi anu béda pikeun nyumponan kabutuhan klinik anu béda.

    6. Produk kami tiasa dituntut pikeun tabung pakan nasogastrik, tabung lambung nasogastrik, kateter gizi enteral sareng pompa tuang.

    7. Panjang standar tabung silikon nyaéta 11cm sareng 21cm. 11cm digunakeun pikeun mékanisme usaha Rotary pompa. 21cm digunakeun pikeun mékanisme peristaltik tina pompa dahar.

  • Enteral Feeding Set Nutrition Bag Set

    Enteral Feeding Set Nutrisi Kantong Set

    Fitur:

    1. Pipa co-extrusion dual-layer urang nganggo TOTM (DEHP gratis) salaku palastik. Lapisan jero henteu ngandung warnaan. Warna ungu tina lapisan luar tiasa nyegah nyalahgunakeun ku set IV.

    2. Cocog sareng sababaraha pompa tuangeun sareng wadah nutrisi cair.

    3. Konektor stepped universal na internasional tiasa dianggo pikeun sababaraha tabung pakan nasogastrik. Desain konektor anu diléngkah na tiasa nyegah tabung tuang tina teu dihaja pas kana sét IV.

    4. Konektor Y-shapped na merenah pisan pikeun tuang leyuran gizi sareng tabung siram.

    5. Urang gaduh modél sareng spésifikasi anu béda pikeun nyumponan kabutuhan klinik anu béda.

    6. Produk kami tiasa dituntut pikeun tabung pakan nasogastrik, tabung lambung nasogastrik, kateter gizi enteral sareng pompa tuang.

    7. Panjang standar tabung silikon nyaéta 11cm sareng 21cm. 11cm digunakeun pikeun mékanisme usaha Rotary pompa. 21cm digunakeun pikeun mékanisme peristaltik tina pompa dahar.