head_banner

Pompa TCI

  • KL-605T TCI Pump

    KL-605T TCI Pump

    Fitur

    1. Modeu damel:

    infusion konstan, infusion intermitente, TCI (Target Control Infusion).

    2. Kalikeun modeu infus:

    modeu gampang, laju aliran, waktos, beurat awak, plasma TCI, pangaruh TCI

    3. modeu ngitung TCI:

    modeu maksimum, modeu paningkatan, modeu konstan.

    4. Cocog sareng jarum suntik tina standar naon waé.

    5. Laju bolus anu tiasa diatur 0,1-1200 ml / jam dina 0,01, 0,1, 1, 10 ml / jam paningkatan.

    6. Laju KVO anu tiasa diatur 0,1-1 ml / jam dina 0,01 ml / jam paningkatan.

    7. Otomatis anti bolus.

    8. Perpustakaan narkoba.

    9. Log Sejarah 50.000 kajadian.

    10. Stackable pikeun sababaraha saluran.