head_banner

Vet Paké Pompa

  • Veterinary Use Infusion Pump KL-8071A For Vet Clinic

    Paké hewan Paké Infusion Pump KL-8071A Pikeun Klinik Vet

    Fitur:

    1. kompak, dibabawa

    2.dua cara ngagantung tiasa nyumponan kaayaan panggunaan anu béda: ngalereskeun pompa dina jepitan kutub teras ngagantung dina kandang hewan

    3. Prinsip pagawéan: curvilinear peristalitic, mékanisme ieu pemanasan IV tubing pikeun ningkatkeun akurasi infusion.

    4. Fungsi anti-gratis-aliran ngajantenkeun infus langkung aman.

    5. tampilan real-time volume infus / laju bolus / volume bolus / KVO rate.

    6. Katingali dina layar 9 alarm.

    7. Ngarobih laju aliran tanpa ngeureunkeun pompa.

    8. Batré litium, tegangan lega tina 110-240V