head_banner

Enteral Feeding Set Nutrisi Kantong Set

Enteral Feeding Set Nutrisi Kantong Set

Pedaran pondok:

Fitur:

1. Pipa co-extrusion dual-layer urang nganggo TOTM (DEHP gratis) salaku palastik. Lapisan jero henteu ngandung warnaan. Warna ungu tina lapisan luar tiasa nyegah nyalahgunakeun ku set IV.

2. Cocog sareng sababaraha pompa tuangeun sareng wadah nutrisi cair.

3. Konektor stepped universal na internasional tiasa dianggo pikeun sababaraha tabung pakan nasogastrik. Desain konektor anu diléngkah na tiasa nyegah tabung tuang tina teu dihaja pas kana sét IV.

4. Konektor Y-shapped na merenah pisan pikeun tuang leyuran gizi sareng tabung siram.

5. Urang gaduh modél sareng spésifikasi anu béda pikeun nyumponan kabutuhan klinik anu béda.

6. Produk kami tiasa dituntut pikeun tabung pakan nasogastrik, tabung lambung nasogastrik, kateter gizi enteral sareng pompa tuang.

7. Panjang standar tabung silikon nyaéta 11cm sareng 21cm. 11cm digunakeun pikeun mékanisme usaha Rotary pompa. 21cm digunakeun pikeun mékanisme peristaltik tina pompa dahar.


Detil Produk

Tanda Produk

Modél

Susukan Dahar dianggo pikeun Ngompa Pompa

Spike Atur

JP2-1-101, JP2-1-102, JP2-1-103, JP2-1-104, JP2-1-105, JP2-1-106

Kantong Siapkeun

JP2-2-101, JP2-2-102, JP2-2-103, JP2-2-104, JP2-2-105, JP2-2-106

Screw Cap Set

JP2-3-101, JP2-3-102, JP2-3-103, JP2-3-104, JP2-3-105, JP2-3-106

Screw Spike Set

JP2-3-107, JP2-3-108, JP2-3-109, JP2-3-110, JP2-3-111, JP2-3-112

Susukan Dihaturkeun kanggo tuang gravitasi

Spike Atur

JP2-1-001, JP2-1-002

Kantong Siapkeun

JP2-2-001, JP2-2-002

Screw Cap Set

JP2-3-001, JP2-3-002

Screw Spike Set

JP2-3-003, JP2-3-004

FAQ

Q: Naha anjeun pabrik produk ieu?

A: Leres, urang gaduh dua pabrik. Hiji kanggo alat médis, anu sanés kanggo bahan médis.

Q: Naha anjeun ngagaduhan tanda CE pikeun produk ieu?

A: Leres.

Q: Naha éta dipaké pikeun tujuan dahar gravitasi?

A: Pilihan pikeun tujuan dahar gravitasi ogé pikeun tujuan dahar pompa.

T: Naon umur hirup tina produk ieu?

A: Lima taun.

Q: Jumlah minimum order?

A: Kira-kira 1000 PCS numutkeun jumlah unggal karton master


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami