head_banner

Pompa Jarum suntik KL-602

Pompa Jarum suntik KL-602

Pedaran pondok:

Fitur:

1. Ukuran jarum suntik anu tiasa dianggo: 10, 20, 30, 50/60 ml.

2. Deteksi ukuran jarum suntik otomatis.

3. Otomatis anti bolus.

4. Kalibrasi otomatis.

5. Perpustakaan narkoba kalayan langkung ti 60 ubar.

6. Alarm audio-visual ngajamin kaamanan salajengna.

7. Manajemén nirkabel ku Sistem Manajemén Infusion.

8. Ditumpukkeun dugi ka 4 Pompa Jarum suntik (Stasion Docking 4-in-1) atanapi 6 Pompa Jarum suntik (Stasion Docking 6-in-1) nganggo kabel listrik tunggal.

9. Gampang ngagunakeun filsafat operasi

10. Modél anu disarankeun ku staf médis sadunya.


Detil Produk

Tanda Produk

FAQ

Q: Naha anjeun pabrik produk ieu?

A: Leres, ti saprak 1994.

Q: Naha anjeun ngagaduhan tanda CE pikeun produk ieu?

A: Leres.

T: Naha anjeun perusahaan ISO bijil?

A: Leres.

Q: Sabaraha taun garansi pikeun produk ieu?

A: Garansi dua taun.

Q: Tanggal pangiriman?

A: Biasana dina waktu 1-5 dinten damel saatos mayar nampi.

Q: Naha sanggup nyusun horisontal langkung ti dua pompa?

A: Leres, éta tiasa ditumpukkeun dugi ka 4 pompa atanapi 6 pompa.

 

Spésifikasi

Modél KL-602
Ukuran Jarum suntik 10, 20, 30, 50/60 ml
Jarum suntik Cocog sareng jarum suntik tina standar naon waé
VTBI 0,1-9999 ml

1000 ml dina nambahanana 0,1 ml

≥1000 ml dina nambahan 1 ml

Laju Aliran Jarum suntik 10 ml: 0,1-400 ml / jam

Jarum suntik 20 ml: 0,1-600 ml / jam

Jarum suntik 30 ml: 0,1-900 ml / jam

Jarum suntik 50/60 ml: 0,1-1300 ml / jam

100 ml / jam dina 0,1 ml / jam paningkatan

≥100 ml / jam dina 1 ml / jam paningkatan

Laju Bolus 400 ml / h-1300 ml / jam, tiasa diluyukeun
Anti Bolus Otomatis
Katepatan ± 2% (akurasi mékanis ≤1%)
Modeu Infus Tingkat aliran: ml / mnt, ml / jam

Dumasar kana waktos

Beurat awak: mg / kg / mnt, mg / kg / jam, ug / kg / mnt, ug / kg / jam jst.

Laju KVO 0,1-1 ml / jam (dina 0,1 ml / jam paningkatan)
Alarm Kasempatan, caket kosong, program tungtung, batre lemah, batré tungtung,

Daya AC pareuman, karusakan motor, gangguan sistem, sayaga,

kasalahan sensor tekanan, kasalahan instalasi jarum suntik, jarum suntik turun

Fitur tambahan Volume infuse waktu nyata, saklar listrik otomatis,

idéntifikasi jarum suntik otomatis, konci bisu, purge, bolus, anti bolus,

mémori sistem, loker konci

Perpustakaan Narkoba Aya
Kasadaran Sensitipitas Tinggi, sedeng, handap
Docking Station Stackable dugi ka 4-in-1 atanapi 6-in-1 Docking Station kalayan kabel listrik tunggal
Nirkabel Mkabeurangan Pilihan
Pasokan listrik, AC 110/230 V (opsional), 50/60 Hz, 20 VA
Batré 9,6 ± 1,6 V, tiasa diisi ulang
Hirup Batré 7 jam tabuh 5 ml / jam
Suhu ngagawekeun 5-40 ℃
Kalembaban relatif 20-90%
Tekanan atmosfir 860-1060 hpa
Ukuranna 314 * 167 * 140 mm
Beurat 2,5 kg
Klasifikasi Kasalametan Kelas Ⅱ, ngetik CF

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami