head_banner

Pompa Infus KL-8052N

Pompa Infus KL-8052N

Pedaran pondok:

Fitur:

1. Tértostat internal: 30-45bisa diatur.

Mékanisme ieu haneutkeun IV tubing pikeun ningkatkeun akurasi infusion.

Ieu fitur unik dibandingkeun sareng Infusion Pumps sanés.

2. Mékanika canggih pikeun akurasi infusion tinggi sareng konsistensi.

3. Lumaku pikeun sawawa, Paediatrics sareng NICU (Neonatal).

4. Fungsi anti-gratis-aliran ngajantenkeun infus langkung aman.

5. tampilan real-time volume infus / laju bolus / volume bolus / KVO rate.

6, tampilan LCD ageung. Katingali dina layar 9 alarm.

7. Ngarobih laju aliran tanpa ngeureunkeun pompa.

8. Kembar CPU pikeun ngajantenkeun prosés infus langkung aman.

9. Hingga 5 jam cadangan batré, indikasi status batre.

10. Gampang ngagunakeun filsafat operasi.

11. Modél anu disarankeun ku staf médis sadunya.


Detil Produk

Tanda Produk

FAQ

Q: Naha anjeun pabrik produk ieu?

A: Leres, ti saprak 1994.

Q: Naha anjeun ngagaduhan tanda CE pikeun produk ieu?

A: Leres.

T: Naha anjeun perusahaan ISO bijil?

A: Leres.

Q: Sabaraha taun garansi pikeun produk ieu?

A: Garansi dua taun.

Q: Tanggal pangiriman?

A: Biasana dina waktu 1-5 dinten damel saatos mayar nampi.

 

Spésifikasi

Modél KL-8052N
Mékanisme Ngompa Curvilinear peristaltik
IV Nyetél Cocog sareng sét IV tina standar naon waé
Laju Aliran 0,1-1500 ml / jam (dina 0,1 ml / jam paningkatan)
Murni, Bolus 100-1500 ml / jam (dina 1 ml / jam paningkatan)

Péréskeun nalika pompa lirén, bolus nalika pompa dimimitian

Volume polus 1-20 ml (dina paningkatan 1 ml)
Katepatan ± 3%
* Terpasang Inbuilt 30-45 ℃, tiasa diatur
VTBI 1-9999 ml
Modeu Infus ml / jam, serelek / mnt, dumasar waktos
Laju KVO 0,1-5 ml / jam (dina 0,1 ml / jam paningkatan)
Alarm Kasibukan, udara dina-garis, panto muka, program tungtung, batré low, batré tungtung

Daya AC pareuman, karusakan motor, gangguan sistem, sayaga

Fitur tambahan Volume infus / laju bolus sacara real-time / laju bolus / laju KVO,

switching kakuatan otomatis, konci bisu, purge, bolus, mémori sistem,

konci loker, ngarobah laju aliran tanpa ngeureunkeun pompa

Kasadaran Sensitipitas Tinggi, sedeng, handap
Detéksi dina-garis Detéktor ultrasonik
Nirkabel Mkabeurangan Pilihan
Pasokan listrik, AC 110/230 V (opsional), 50-60 Hz, 20 VA
Batré 9,6 ± 1,6 V, tiasa diisi ulang
Hirup Batré 5 jam dina 30 ml / jam
Suhu ngagawekeun 10-40 ℃
Kalembaban relatif 30-75%
Tekanan atmosfir 700-1060 hpa
Ukuranna 174 * 126 * 215 mm
Beurat 2,5 kg
Klasifikasi Kasalametan Kelas Ⅰ, ngetik CF

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami