head_banner

Pompa Infus ZNB-XD

Pompa Infus ZNB-XD

Pedaran pondok:

Fitur:

1. Diluncurkeun taun 1994, anu mimiti Infusion Pump buatan China.

2. Fungsi anti-gratis-aliran ngajantenkeun infus langkung aman.

3. Sakaligus dikalibrasi janten 6 IV sét.

4. Lima tingkat sensitipitas oklusi.

5. Deteksi hawa-dina-garis Ulltrasonic.

6. tampilan waktos nyata tina volume diinfus.

7. Otomatis pindah kana modeu KVO kana volume prasetél réngsé.

8. Memori parameter ngajalankeun terakhir bahkan dina pareuman listrik.

9. Tértostat internal: 30-45 ℃ tiasa diatur.

Mékanisme ieu haneutkeun IV tubing pikeun ningkatkeun akurasi infusion.

Ieu fitur unik dibandingkeun sareng Infusion Pumps sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

FAQ

Q: Naha anjeun ngagaduhan tanda CE pikeun produk ieu?

A: Leres.

Q: Jenis pompa infus?

A: Pompa infus volumetrik.

Q: Naha pompa gaduh clamp tiang kanggo dipasang dina Infusion Stand?

A: Leres.

Q: Naha pompa ngagaduhan alarem parantosan infus?

A: Leres, éta téh bérés atanapi ngeureunkeun alarm program.

T: Naha pompa na gaduh batréna bawaan?

A: Leres, sadaya pompa kami gaduh batré anu tiasa diisi ulang.

 

Spésifikasi

Modél ZNB-XD
Mékanisme Ngompa Curvilinear peristaltik
IV Nyetél Cocog sareng sét IV tina standar naon waé
Laju Aliran 1-1100 ml / jam (dina 1 ml / jam paningkatan)
Murni, Bolus Murni nalika pompa eureun, bolus nalika pompa dimimitian, tingkatkeun dina 700 ml / jam
Katepatan ± 3%
* Terpasang Inbuilt 30-45 ℃, tiasa diatur
VTBI 1-9999 ml
Modeu Infus ml / jam, serelek / mnt
Laju KVO 4 ml / jam
Alarm Kasibukan, udara dina-garis, panto muka, program tungtung, batré low, batré tungtung

Daya AC pareuman, karusakan motor, gangguan sistem, sayaga

Fitur tambahan Volume infuse waktu nyata, saklar listrik otomatis,

Tombol bisu, purge, bolus, mémori sistem

Kasadaran Sensitipitas 5 tingkat
Detéksi dina-garis Detéktor ultrasonik
Manajemén Nirkabel Pilihan
Pasokan listrik, AC 110/230 V (opsional), 50-60 Hz, 20 VA
Batré 9,6 ± 1,6 V, tiasa diisi ulang
Hirup Batré 5 jam dina 30 ml / jam
Suhu ngagawekeun 10-40 ℃
Kalembaban relatif 30-75%
Tekanan atmosfir 700-1060 hpa
Ukuranna 174 * 126 * 215 mm
Beurat 2,5 kg
Klasifikasi Kasalametan Kelas Ⅰ, ngetik CF

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami