head_banner

Pompa Jarum suntik KL-605T

Pompa Jarum suntik KL-605T

Pedaran pondok:

Fitur:

1. Mékanika canggih pikeun akurasi infusion tinggi sareng konsistensi.

2. Desain anti Siphonage.

3. Alarm katingali sareng kadéngé komprehensif.

4. Ukuran jarum suntik anu tiasa dianggo: 5, 10, 20, 30, 50/60 ml.

5. ngarekam jarum suntik.

6. réduksi bolus otomatis saatos oklusi.

7. Perpustakaan narkoba kalayan langkung ti 60 ubar.

8. Manajemén nirkabel: monitoring pusat ku Sistem Manajemén Infusion.

9. DPS, sistem tekanan dinamis, deteksi variasi tekanan dina garis Extension.

10. Hingga 8 jam cadangan batré, indikasi status batre.


Detil Produk

Tanda Produk

FAQ

Q: Pangwanoh otomatis pikeun ukuran jarum suntik sareng fiksasi

A: Leres.

Q: Alarm alarm clamp alarm?

A: Leres, éta alarm Alarm Syringe.

Q: Jarum suntik plunger disengage alarm?

A: Leres, éta alarem Éror Instalasi.

Q: Otomatis anti bolus?

A: Leres, sistem anti-bolus pikeun ngirangan tekanan dina ngabebaskeun tina oklusi.

Q: Naha sanggup nyusun horisontal langkung ti dua pompa?

A: Leres, éta tiasa ditumpukkeun dugi ka 4 pompa atanapi 6 pompa.

 

Spésifikasi

Modél KL-605T
Ukuran Jarum suntik 5, 10, 20, 30, 50/60 ml
Jarum suntik Cocog sareng jarum suntik tina standar naon waé
VTBI 1-1000 ml (dina 0,1, 1, 10 ml paningkatan)
Laju Aliran Jarum suntik 5 ml: 0,1-100 ml / jam (dina 0,01, 0,1, 1, 10 ml / jam paningkatan)

Jarum suntik 10 ml: 0,1-300 ml / jam

Jarum suntik 20 ml: 0,1-600 ml / jam

Jarum suntik 30 ml: 0,1-800 ml / jam

Jarum suntik 50/60 ml: 0,1-1200 ml / jam

Laju Bolus Sarua salaku laju aliran
Anti Bolus Otomatis
Katepatan ± 2% (akurasi mékanis1%)
Modeu Infus Tingkat aliran: ml / mnt, ml / jam

Dumasar kana waktos

Beurat awak: mg / kg / mnt, mg / kg / jam, ug / kg / mnt, ug / kg / jam jst.

Laju KVO 0,1-1 ml / jam (dina 0,01 ml / jam paningkatan)
Alarm Kasempatan, caket kosong, program tungtung, batre lemah, batré tungtung,

Daya AC pareuman, karusakan motor, gangguan sistem, sayaga,

kasalahan sensor tekanan, kasalahan instalasi jarum suntik, jarum suntik turun

Fitur tambahan Volume infuse waktu nyata, saklar listrik otomatis,

idéntifikasi jarum suntik otomatis, konci bisu, purge, bolus, anti bolus,

mémori sistem, log riwayat, konci konci

Perpustakaan Narkoba Aya
Kasadaran Sensitipitas Tinggi, sedeng, handap
Docking Station Stackable dugi ka 4-in-1 atanapi 6-in-1 Docking Station kalayan kabel listrik tunggal
Log Sejarah 50000 kajadian
Manajemén nirkabel Pilihan
Pasokan listrik, AC 110/230 V, 50/60 Hz, 20 VA
Batré 14.8 V, tiasa diisi ulang
Hirup Batré 8 jam jam 5 ml / jam
Suhu ngagawekeun 5-40 ℃
Kalembaban relatif 20-90%
Tekanan atmosfir 700-1060 hpa
Ukuranna 245 * 120 * 115 mm
Beurat 2,5 kg
Klasifikasi Kasalametan Kelas Ⅱ, ngetik BF

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami