head_banner

KL-605T TCI Pump

KL-605T TCI Pump

Pedaran pondok:

Fitur

1. Modeu damel:

infusion konstan, infusion intermitente, TCI (Target Control Infusion).

2. Kalikeun modeu infus:

modeu gampang, laju aliran, waktos, beurat awak, plasma TCI, pangaruh TCI

3. modeu ngitung TCI:

modeu maksimum, modeu paningkatan, modeu konstan.

4. Cocog sareng jarum suntik tina standar naon waé.

5. Laju bolus anu tiasa diatur 0,1-1200 ml / jam dina 0,01, 0,1, 1, 10 ml / jam paningkatan.

6. Laju KVO anu tiasa diatur 0,1-1 ml / jam dina 0,01 ml / jam paningkatan.

7. Otomatis anti bolus.

8. Perpustakaan narkoba.

9. Log Sejarah 50.000 kajadian.

10. Stackable pikeun sababaraha saluran.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Modél KL-605T
Ukuran Jarum suntik 5, 10, 20, 30, 50/60 ml
Jarum suntik Cocog sareng jarum suntik tina standar naon waé
VTBI 1-1000 ml (dina 0,1, 1, 10 ml paningkatan)
Laju Aliran Jarum suntik 5 ml: 0,1-100 ml / jam (dina 0,01, 0,1, 1, 10 ml / jam paningkatan)

Jarum suntik 10 ml: 0,1-300 ml / jam

Jarum suntik 20 ml: 0,1-600 ml / jam

Jarum suntik 30 ml: 0,1-800 ml / jam

Jarum suntik 50/60 ml: 0,1-1200 ml / jam

Laju Bolus 5 ml: 0,1-100 ml / jam (dina 0,01, 0,1, 1, 10 ml / jam paningkatan)

10 ml: 0,1-300 ml / jam

20 ml: 0,1-600 ml / jam

30 ml: 0,1-800 ml / jam

50/60 ml: 0,1-1200 ml / jam

Anti Bolus Otomatis
Katepatan ± 2% (akurasi mékanis1%)
Modeu Infus 1. Modeu gampang

2. Laju ngalirkeun

3. Dumasar kana waktos

4. beurat awak

5. Plasma TCI

6. Pangaruh TCI

Laju KVO 0,1-1 ml / jam (dina 0,01 ml / jam paningkatan)
Alarm Kasempatan, caket kosong, program tungtung, batre lemah, batré tungtung,

Daya AC pareuman, karusakan motor, gangguan sistem, sayaga,

kasalahan sensor tekanan, kasalahan instalasi jarum suntik, jarum suntik turun

Fitur tambahan Volume infuse waktu nyata, saklar listrik otomatis,

idéntifikasi jarum suntik otomatis, konci bisu, purge, bolus, anti bolus,

mémori sistem, log sajarah

Perpustakaan Narkoba Aya
Kasadaran Sensitipitas Tinggi, sedeng, handap
Log Sejarah 50000 kajadian
Pasokan listrik, AC 110-230 V, 50/60 Hz, 20 VA
Batré 14.8 V, tiasa diisi ulang
Hirup Batré 8 jam jam 5 ml / jam
Suhu ngagawekeun 5-40 ℃
Kalembaban relatif 20-90%
Tekanan atmosfir 700-1060 hpa
Ukuranna 245 * 120 * 115 mm
Beurat 2,5 kg
Klasifikasi Kasalametan Kelas Ⅱ, ngetik BF

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami