head_banner

Paké hewan Paké Infusion Pump KL-8071A Pikeun Klinik Vet

Paké hewan Paké Infusion Pump KL-8071A Pikeun Klinik Vet

Pedaran pondok:

Fitur:

1. kompak, dibabawa

2.dua cara ngagantung tiasa nyumponan kaayaan panggunaan anu béda: ngalereskeun pompa dina jepitan kutub teras ngagantung dina kandang hewan

3. Prinsip pagawéan: curvilinear peristalitic, mékanisme ieu pemanasan IV tubing pikeun ningkatkeun akurasi infusion.

4. Fungsi anti-gratis-aliran ngajantenkeun infus langkung aman.

5. tampilan real-time volume infus / laju bolus / volume bolus / KVO rate.

6. Katingali dina layar 9 alarm.

7. Ngarobih laju aliran tanpa ngeureunkeun pompa.

8. Batré litium, tegangan lega tina 110-240V

 


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi pikeun Paké Pangajaran Militér Infusion Pump KL-8071A Pikeun Klinik Vet

Modél KL-8071A
Mékanisme Ngompa Curvilinear peristaltik
IV Nyetél Cocog sareng sét IV tina standar naon waé
Laju Aliran 0,1-1200 ml / jam (dina 0,1 ml / jam paningkatan)
Murni, Bolus 100-1200ml / h (dina 1 ml / jam paningkatan)

Péréskeun nalika pompa lirén, bolus nalika pompa dimimitian

Katepatan ± 3%
VTBI 1-20000ml
Modeu Infus ml / jam, serelek / mnt, dumasar waktos
Laju KVO 0,1-5ml / jam
Alarm Kasibukan, hawa-dina-garis, panto muka, program tungtung, batréna low, batré tungtung, pareum listrik AC, gangguan motor, gangguan sistem, sayaga
Fitur tambahan Volume anu diinfus sacara real-time, saklar listrik otomatis, konci bisu, purge, bolus, mémori sistem, loker konci, kompak, portabel, tiasa dicabut, perpustakaan obat, tingkat aliran parobihan tanpa ngeureunkeun pompa.
Kasadaran Sensitipitas Tinggi, sedeng, handap
Log Sejarah 30 dinten
Detéksi dina-garis Detéktor ultrasonik
Manajemén nirkabel Pilihan
Daya Kandaraan (Ambulans) 12 V
Pasokan listrik, AC AC100V ~ 240V 50 / 60Hz
Batré 12V, tiasa diisi ulang, 8 jam dina 25ml / jam
Suhu ngagawekeun 10-30 ℃
Kalembaban relatif 30-75%
Tekanan atmosfir 860-1060 hpa
Ukuranna 150 * 125 * 60mm
Beurat 1,7 kg
Klasifikasi Kasalametan Kelas , ngetik CF
Perlindungan Nyalin Cairan IPX5

 

 






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami