head_banner

Pompa Enteral Feeding Pump Nutrisi Infusion Pump KL-5031N

Pompa Enteral Feeding Pump Nutrisi Infusion Pump KL-5031N

Pedaran pondok:

Fitur:

Prinsip téknik 1.Pump: Rotary

2. Serbaguna:

-.pilihan tina 5 modus tuangeun numutkeun kabutuhan clinica;

-Diguna di rumah sakit ku ahli heathcare atanapi ku pasién di bumi

3. Cekap:

-.Reset parameter setting function ngamungkinkeun perawat ngagaduhan panggunaan anu langkung épéktip dina waktosna

-.30 dinten rékaman dilacak pikeun dipariksa iraha waé

4. saderhana:

-. Layar rampa ageung, gampang dioperasikeun

-Desain intuitif ngajantenkeun lugas pikeun pangguna pikeun ngoperasikeun pompa

-. Lengkepkeun inpormasi dina layar pikeun nuturkeun status pompa dina pandangan

-. Pangropéa Gampang

5. Fitur canggih tiasa ngabantosan pangguna pikeun ngirangan résiko kasalahan manusa

6. Urang tiasa nyayogikeun solusi mandeg tina pompa tuangeun kana susukan disetél pikeun ngajamin akurasi sareng kasalametan bioskop

7. Multi-basa sayogi

8. Desain pemanasan cairan khusus:

suhu 30 ℃ ~ 40 ℃ tiasa diluyukeun, sacara épéktip tiasa ngirangan birit

 

 


  • :
  • :
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Spésifikasi pikeun Pompa Dahar Enteral KL-5031N:

    Modél KL-5031N
    Mékanisme Ngompa Rotary
    Enteral Feeding Set Susukan enteral standar disetél nganggo tabung silikon, hiji saluran
    Laju Aliran 1-2000 ml / jam (dina 0,1 ml / jam paningkatan)
    Nguseup / Laju Siram 100 ~ 2000ml / h (dina 1 ml / jam paningkatan)
    Volume Purge / Bolus 1-100 ml (dina paningkatan 1 ml)
    Nguseup / Laju Siram 100-2000 ml / jam (dina 1 ml / jam paningkatan)
    Nguseup / Jilid Siram 1-1000 ml (dina paningkatan 1 ml)
    Katepatan ± 5%
    VTBI 1-20000 ml (dina nambahanana 0,1 ml)
    Modeu Dahar Kontinyu, Sela, Pulsa, Waktos, Ilmiah
    KTO 1-10 ml / jam (dina 0,1 ml / jam paningkatan)
    Alarm oklusi, botol kosong, batré low, batré tungtung, pareum AC,
    kasalahan tabung, kasalahan tingkat, kasalahan motor, kasalahan pakakas,
    leuwih suhu, sayaga, bobo.
    Fitur tambahan Volume anu diinfus sacara real-time, saklar listrik otomatis, konci bisu,
    purge, bolus, mémori sistem, log sajarah, loker konci, nguseup, beberesih
    * Haneut Cairan Pilihan (30-37 ℃, langkung suhu alarm)
    Kasadaran Sensitipitas 3 Tingkatan: Tinggi 、 tengah 、 handap
    Detéksi dina-garis Ngadeteksi serelek di kamar
    Log Sejarah 30 dinten
    Manajemén nirkabel Pilihan
    Pasokan listrik, AC 110-240V, 50 / 60HZ, ≤100VA
    Daya Kandaraan (Ambulans) 24V
    Batré 12,6 V, tiasa diisi ulang, Litium
    Hirup Batré 5 jam dina 125ml / jam
    Suhu ngagawekeun 5-40 ℃
    Kalembaban relatif 10-80%
    Tekanan atmosfir 860-1060 hpa
    Ukuranna 126 (L) * 174 (W) * 100 (H) mm
    Beurat 1,5 kg
    Klasifikasi Kasalametan Kelas Ⅱ, ngetik BF
    Perlindungan Nyalin Cairan IP23




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami