head_banner

Produk

  • Enteral Feeding Set Nutrition Bag Set

    Enteral Feeding Set Nutrisi Kantong Set

    Fitur:

    1. Pipa co-extrusion dual-layer urang nganggo TOTM (DEHP gratis) salaku palastik. Lapisan jero henteu ngandung warnaan. Warna ungu tina lapisan luar tiasa nyegah nyalahgunakeun ku set IV.

    2. Cocog sareng sababaraha pompa tuangeun sareng wadah nutrisi cair.

    3. Konektor stepped universal na internasional tiasa dianggo pikeun sababaraha tabung pakan nasogastrik. Desain konektor anu diléngkah na tiasa nyegah tabung tuang tina teu dihaja pas kana sét IV.

    4. Konektor Y-shapped na merenah pisan pikeun tuang leyuran gizi sareng tabung siram.

    5. Urang gaduh modél sareng spésifikasi anu béda pikeun nyumponan kabutuhan klinik anu béda.

    6. Produk kami tiasa dituntut pikeun tabung pakan nasogastrik, tabung lambung nasogastrik, kateter gizi enteral sareng pompa tuang.

    7. Panjang standar tabung silikon nyaéta 11cm sareng 21cm. 11cm digunakeun pikeun mékanisme usaha Rotary pompa. 21cm digunakeun pikeun mékanisme peristaltik tina pompa dahar.

  • KL-5021A Feeding Pump

    Pompa Dahareun KL-5021A

    1. Ukuran lontar, tiasa dibabawa.

    2. Dasar ngecas dilepas.

    3. Hingga 8 jam cadangan batré, indikasi status batre.

    4. Mundur sareng ngabersihkeun dina tingkat anu tiasa diatur.

    5. Infusion haneut dina suhu anu tiasa diatur.

    6. Cocog sareng kakuatan kendaraan pikeun ambulan.

    7. tampilan real-time VTBI / laju aliran / volume diinfus.

    8. DPS, sistem tekanan dinamis, deteksi variasi tekanan dina garis.

    9. Mariksa situs dina sajarah log dugi ka 50000 acara.

    10. Manajemén nirkabel: monitoring pusat ku Sistem Manajemén Infusion.

  • KL-605T TCI Pump

    KL-605T TCI Pump

    Fitur

    1. Modeu damel:

    infusion konstan, infusion intermitente, TCI (Target Control Infusion).

    2. Kalikeun modeu infus:

    modeu gampang, laju aliran, waktos, beurat awak, plasma TCI, pangaruh TCI

    3. modeu ngitung TCI:

    modeu maksimum, modeu paningkatan, modeu konstan.

    4. Cocog sareng jarum suntik tina standar naon waé.

    5. Laju bolus anu tiasa diatur 0,1-1200 ml / jam dina 0,01, 0,1, 1, 10 ml / jam paningkatan.

    6. Laju KVO anu tiasa diatur 0,1-1 ml / jam dina 0,01 ml / jam paningkatan.

    7. Otomatis anti bolus.

    8. Perpustakaan narkoba.

    9. Log Sejarah 50.000 kajadian.

    10. Stackable pikeun sababaraha saluran.