head_banner

Pompa Dahar Ganda sareng Pompa Sirkuit Fungsi Fungsional Enteral Pump di ICU KL-5051N

Pompa Dahar Ganda sareng Pompa Sirkuit Fungsi Fungsional Enteral Pump di ICU KL-5051N

Pedaran pondok:

Fitur:

Prinsip téknik 1.Pump: Rotary kalayan fungsi siram otomatis

2. Serbaguna:

-.pilihan tina 6 modus tuangeun numutkeun kabutuhan clinica;

-Diguna di rumah sakit ku ahli heathcare atanapi ku pasién di bumi

3. Cekap:

-.Reset parameter setting function ngamungkinkeun perawat ngagaduhan panggunaan anu langkung épéktip dina waktosna

-.30 dinten rékaman dilacak pikeun dipariksa iraha waé

4. saderhana:

-. Layar rampa ageung, gampang dioperasikeun

-Desain intuitif ngajantenkeun lugas pikeun pangguna pikeun ngoperasikeun pompa

-. Lengkepkeun inpormasi dina layar pikeun nuturkeun status pompa dina pandangan

-. Pangropéa Gampang

5. Fitur canggih tiasa ngabantosan pangguna pikeun ngirangan résiko kasalahan manusa

6. Urang tiasa nyayogikeun solusi one-stop pikeun nutriton enteral, bentuk T anu dikonsumsi ku urang nyalira

7. Multi-basa sayogi

8. Desain pemanasan cairan khusus:

suhu 30 ℃ ~ 40 ℃ tiasa diluyukeun, sacara épéktip tiasa ngirangan birit


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi pikeun Rotary Dual Channel Enteral Pump Pump sareng Fungsi Siram Otomatis

Modél KL-5051N
Mékanisme Ngompa Rotary kalayan fungsi siram otomatis
Enteral Feeding Set Cocog sareng set makan enteral berbentuk T, saluran ganda
Laju Aliran 1-2000 ml / jam (dina 0,1 ml / jam paningkatan)
Nguseup / Laju Siram 100 ~ 2000ml / h (dina 1 ml / jam paningkatan)
Volume Purge / Bolus 1-100 ml (dina paningkatan 1 ml)
Nguseup / Laju Siram 100-2000 ml / jam (dina 1 ml / jam paningkatan)
Nguseup / Jilid Siram 1-1000 ml (dina paningkatan 1 ml)
Katepatan ± 5%
VTBI 1-20000 ml (dina nambahanana 0,1 ml)
Modeu Dahar Kontinyu, Sela, Pulsa, Waktos, Ilmiah. Siram
KTO 1-10 ml / jam (dina 0,1 ml / jam paningkatan)
Alarm oklusi, saluran udara, batré low, batré tungtung, pareum listrik AC,
kasalahan tabung, kasalahan tingkat, kasalahan motor, kasalahan pakakas,
leuwih suhu, sayaga, bobo.
Fitur tambahan Volume anu diinfus sacara real-time, saklar listrik otomatis, konci bisu,
purge, bolus, mémori sistem, log sajarah, loker konci, nguseup, beberesih
* Haneut Cairan Pilihan (30-37 ℃, langkung suhu alarm)
Kasadaran Sensitipitas 3 Tingkatan: Tinggi 、 tengah 、 handap
Detéksi dina-garis Detéktor ultrasonik
Log Sejarah 30 dinten
Manajemén nirkabel Pilihan
Pasokan listrik, AC 110-240V, 50 / 60HZ, ≤100VA
Daya Kandaraan (Ambulans) 24V
Batré 12,6 V, tiasa diisi ulang, Litium
Hirup Batré 5 jam dina 125ml / jam
Suhu ngagawekeun 5-40 ℃
Kalembaban relatif 10-80%
Tekanan atmosfir 860-1060 hpa
Ukuranna 126 (L) * 174 (W) * 100 (H) mm
Beurat 1,6 kg
Klasifikasi Kasalametan Kelas Ⅱ, ngetik BF
Perlindungan Nyalin Cairan IP23




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami