head_banner

Pompa Kangaroo Tube Pakan Enteral Nutrisi Pompa Dahar Patut Kangroo Consumables KL-5041N kalayan Fungsi Siram Otomatis

Pompa Kangaroo Tube Pakan Enteral Nutrisi Pompa Dahar Patut Kangroo Consumables KL-5041N kalayan Fungsi Siram Otomatis

Pedaran pondok:

Fitur:

Prinsip téknik 1.Pump: Rotary kalayan fungsi siram otomatis, cocog sareng konsumsi Kangroo

2. Serbaguna:

-.pilihan tina 6 modus tuangeun numutkeun kabutuhan clinica;

-Diguna di rumah sakit ku ahli heathcare atanapi ku pasién di bumi

3. Cekap:

-.Reset parameter setting function ngamungkinkeun perawat ngagaduhan panggunaan anu langkung épéktip dina waktosna

-.30 dinten rékaman dilacak pikeun dipariksa iraha waé

4. saderhana:

-. Layar rampa ageung, gampang dioperasikeun

-Desain intuitif ngajantenkeun lugas pikeun pangguna pikeun ngoperasikeun pompa

-. Lengkepkeun inpormasi dina layar pikeun nuturkeun status pompa dina pandangan

-. Pangropéa Gampang

5. Fitur canggih tiasa ngabantosan pangguna pikeun ngirangan résiko kasalahan manusa

6. Urang tiasa nyayogikeun solusi one-stop pikeun enterrit nutriton, cocog sareng konsumsi Kangroo

7. Multi-basa sayogi

8. Desain pemanasan cairan khusus:

suhu 30 ℃ ~ 40 ℃ tiasa diluyukeun, sacara épéktip tiasa ngirangan birit

 

 


  • :
  • :
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Husus pikeun Tabung Kanguru Ngompa Pompa Nutrisi Dahar Pompa sareng Kangroo Consumables KL-5041N





  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami