head_banner

Pompa Dahareun KL-5021A

Pompa Dahareun KL-5021A

Pedaran pondok:

1. Ukuran lontar, tiasa dibabawa.

2. Dasar ngecas dilepas.

3. Hingga 8 jam cadangan batré, indikasi status batre.

4. Mundur sareng ngabersihkeun dina tingkat anu tiasa diatur.

5. Infusion haneut dina suhu anu tiasa diatur.

6. Cocog sareng kakuatan kendaraan pikeun ambulan.

7. tampilan real-time VTBI / laju aliran / volume diinfus.

8. DPS, sistem tekanan dinamis, deteksi variasi tekanan dina garis.

9. Mariksa situs dina sajarah log dugi ka 50000 acara.

10. Manajemén nirkabel: monitoring pusat ku Sistem Manajemén Infusion.


Detil Produk

Tanda Produk

Modél KL-5021A
Mékanisme Ngompa Curvilinear peristaltik
Enteral Feeding Set Susukan enteral standar disetél ku tabung silikon
Laju Aliran 1-2000 ml / jam (dina 1, 5, 10 ml / jam paningkatan)
Murni, Bolus Purge nalika pompa eureun, bolus nalika pompa dimimitian, laju anu tiasa disetél dina 600-2000 ml / jam (dina paningkatan 1, 5, 10 ml / jam)
Katepatan ± 5%
VTBI 1-9999 ml (dina nambahan 1, 5, 10 ml)
Modeu Dahar ml / jam
Nguseup 600-2000 ml / jam (dina 1, 5, 10 ml / jam paningkatan)
Beberesih 600-2000 ml / jam (dina 1, 5, 10 ml / jam paningkatan)
Alarm Kasibukan, hawa-dina-garis, panto muka, program tungtung, batré low, batré tungtung, pareum listrik AC, gangguan motor, gangguan sistem, sayaga, dislokasi tabung
Fitur tambahan Volume anu diinfus sacara real-time, saklar listrik otomatis, konci bisu, purge, bolus, mémori sistem, log sajarah, loker konci, mundur, ngabersihkeun
* Haneut Cairan Pilihan (30-37 ℃, dina 1 1 paningkatan, langkung tina alarm suhu)
Kasadaran Sensitipitas Tinggi, sedeng, handap
Detéksi dina-garis Detéktor ultrasonik
Nirkabel Mkabeurangan Pilihan
Log Sejarah 30 dinten
Pasokan listrik, AC 110-230 V, 50/60 Hz, 45 VA
Daya Kandaraan (Ambulans) 12 V
Batré 10,8 V, tiasa diisi ulang
Hirup Batré 8 jam dina 100 ml / jam
Suhu ngagawekeun 10-30 ℃
Kalembaban relatif 30-75%
Tekanan atmosfir 860-1060 hpa
Ukuranna 150 (L) * 120 (W) * 60 (H) mm
Beurat 1,5 kg
Klasifikasi Kasalametan Kelas II, tipe CF
Perlindungan Nyalin Cairan IPX5

 

FAQ

Q: Naha anjeun pabrik produk ieu?

A: Leres, ti saprak 1994.

Q: Naha anjeun ngagaduhan tanda CE pikeun produk ieu?

A: Leres.

T: Naha anjeun perusahaan ISO bijil?

A: Leres.

Q: Sabaraha taun garansi pikeun produk ieu?

A: Garansi dua taun.

Q: Tanggal pangiriman?

A: Biasana dina waktu 1-5 dinten damel saatos mayar nampi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami